Pogoji uporabe
Splošni pogoji poslovanja

Definicije
www.poceniletaki.si je spletno mesto, ki ga upravlja Artes studio Žiga Konec s.p., Planinska cesta 33, 8290 Sevnica. (v nadaljevanju ponudnik).
Uporabnik je pravna ali fizična oseba (potrošnik), ki uporablja spletno mesto www.poceniletaki.si.
Splošni pogoji poslovanja spletnega mesta www.poceniletaki.si določajo pogoje uporabe spletnega mesta, prodaje in nakupa artiklov, storitev med ponudnikom in uporabnikom.
Upošteva se, da z uporabo spletnega mesta www.poceniletaki.si uporabnik sprejema te splošne pogoje poslovanja.


V primeru, da se s temi splošnimi pogoji ali delom teh splošnih pogojev ne strinjate,
vas pozivamo, da nemudoma prenehate z dostopanjem do spletnega mesta.

Ponudba artiklov
Zaradi narave poslovanja preko interneta se spletna ponudba ažurira in spreminja pogosto in hitro.
Cene na spletni strani ne vključujejo DDV, razen v kolikor ni ob ceni izrecno navedeno drugače.
Oblikuje jih ponudnik in veljajo za nakup preko interneta v primeru takojšnjega 100% plačila z gotovino ali plačila po predračunu.

Cene
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Načini plačila:
z gotovino ob prevzemu
z nakazilom na račun (po ponudbi / predračunu)
Ponudnik izda račun, z razčlenjenimi stroški in obvestilom kupcu, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Garancija
Spletna ponudba ima garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu.
Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Dostava
Spletno ponudbo, kupljeno na spletnem mestu www.poceniletaki.si bomo v obljubljenem roku po pošti slovenije poslali kamorkoli v Sloveniji.
Stroški dostave niso vključeni v ceno artikla.

Reklamacije
Reklamacije ali pritožbe lahko uporabniki pošljejo pisno po pošti na naš naslov ali po elektronski pošti na naslov info(at)artes-studio.com.
Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je reklamacijo oz. pritožbo prejel in sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval ter ga ves čas obveščati o poteku postopka.
Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


Odgovornosti in dolžnosti naročnika
• Naročnik v celoti razume in se strinja, da na naročenih artiklih ne bo vsebine, ki je nelegalna, nasilna, pornografska, bogokletna, ali kakorkoli sporna.
• Naročnik v celoti razume in se strinja, da v celoti odgovarja za vsebino na naročenih plakatih.
• Naročnik v celoti razume in se strinja, da vsakršno povzročeno škodo in posledične dodatne stroške v celoti poravna sam.
• Naročnik se obvezuje, da bo skrbel za točnost kontaktnih podatkov.

Odškodnine in nadomestila
• Naročnik v celoti razume in se strinja, da ponudnika storitev, njegovih strank ter zaposlenih ne bo terjal ali držal odgovornih za kakršnokoli škodo, ki bi nastala z uporabo ali nezmožnosti uporabe storitev ter za kakršnokoli škodo, ki bi nastala v povezavi s storitvami ponudnika storitev.
• Naročnik v celoti razume in se strinja, da je uporaba ponudnikovih storitev na lastno odgovornost in da bo sam odgovoren za posledice uporabe ponudnikovih storitev.

Sprememba pogojev
Z uporabo spletnega mesta www.poceniletaki.si se z navedenimi pogoji strinjate. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletno mesto ne uporabljate. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev uporabe kadarkoli s posodobitvijo te objave.

Varovanje podatkov
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.
Kupec jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter ponudniku odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih podatkov.

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki), PIŠKOTI (cookies)
Kadar koli dostopate na spletno stran www.poceniletaki.si, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave.

Uporabnik lahko z nastavitvami svojega spletnega brskalnika določi, ali bo dopustil uporabo piškotov na posameznem spletnem mestu ali ne.
Uporaba storitev spletnega mesta www.poceniletaki.si, za katere se zahteva članstvo na spletnem mestu, brez omogočenih piškotov ni mogoča.

www.poceniletaki.si lahko uporablja povezave na vsebine in spletne storitve izven območja EU, na katerih lahko veljajo drugačna pravila uporabe piškotkov.

Oglaševanje, prikazovanje oglasnih vsebin
Kadar koli dostopate na spletno stran www.poceniletaki.si se lahko avtomatsko prikazujejo oglasna sporočila (banerji).

Pravica do zasebnosti
Ponudnik se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov.
Vsi podatki, pridobljeni preko spletnih strani www.poceniletaki.si, bodo uporabljeni izključno za poslovanje spletnega mesta in za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Komunikacija
Obvestila o mesečnih akcijah in reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil ter obvestil o mesečnih akcijah, bo ponudnik upošteval.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovem spletnem mestu.
Kljub temu pa se lahko ponudba, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh.
V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o morebitnih spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega.

Ponudnik zaradi narave spleta ne jamči za popolnost in pravilnost podatkov, ki jih predstavlja na svoji domači strani,
in tudi ni odgovoren za posledice ravnanj na podlagi vsebine strani.

Čeprav je domača stran www.poceniletaki.si oblikovana tako, da omogoča povezave na druge strani, ne odgovarjamo za vsebino in pravilnost podatkov na teh straneh.

Vse fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti ponudbe in sodijo zgolj kot informativni prikaz ponudbe.

Vezija splošnih pogojev - pravil uporabe: 2K171

TISK LETAKOV za vsak žep!
 
www.poceniletaki.si Copyright by Artes studio® poceni letaki | paketna ponudba | koliko stane | pogosta vprašanja | naši podatki | pogoji uporabe | domov